Prav tako želimo zadovoljiti današnje potrebe potrošnikov po energiji s sodobnimi tehnologijami. Energijsko učinkovita rešitev je še posebej pomembna za temnejše tonirane strešnike, ki so danes zelo priljubljeni.

Naši površinsko obdelani izdelki ClimaControl zagotavljajo dolgoročno zaščito pred infrardečim sevanjem, katero povzroča, da se strešnik zagreje. Zahvaljujoč stabilnim, nerazgradljivim komponentam površinske obdelave naši strešniki absorbirajo skoraj 60% manj infrardečih žarkov.

V praksi to pomeni, da se mora poleti podstrešje spoprijeti z veliko manjšo toplotno obremenitvijo kot v primeru strešnikov Terrán s tradicionalno metodo površinske obdelave.
Optimalno bivalno udobje je mogoče doseči z uporabo ClimaControl v celotnem strešnem sistemu.

Če to uporabljamo skupaj s sistemom izolacije strehe MediComfort, lahko naša ClimaControl površinsko obdelana strešna kritina nudi še večjo učinkovitost toplotne izolacije vašega doma. Tako je mogoče doseči pomembne prihranke energije, saj klimatske naprave v bivalnem prostoru niso ali skoraj da niso potrebne. Površinska obdelava ClimaControl, ki zagotavlja tudi ugodne lastnosti naše površinske obdelave, je trenutno najsodobnejša rešitev Terrán.

ClimaControl prednosti

Prednosti površinske obdelave ClimaControl:

  • dolgotrajna zaščita pred infrardečim sevanjem, ki povzroči, da se lupina segreje
  • do 10 C nižja temperatura v primerjavi s tradicionalnimi strešnikimi Terrán
  • pomembni prihranki energije

Terrán ClimaControl površinsko obdelane strešnike

Več informacij o površinski obdelavi ClimaControl.

Za več informacij se obrnite na našega strokovnega svetovalca.