Zgodovina podjetja

Začetek zgodovine današnjega Terrán Tetőcserép Gyártó Kft je mogoče zaslediti skoraj 100 let za nazaj, 1920, ko se je Kálmán Mészáros začel ukvarjati s proizvodnjo streőnikov na betonski bazi, v kraju Negyed ki zdaj pripada Slovaški.

Naslednji

Skupina podjetij

Naše podjetje, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., ni prisotno le na domačem trgu, temveč tudi v okoliških državah. Poleg dveh domačih obratov naša skupina podjetij poleg Madžarske zdaj oskrbuje svoje kupce v še 9 državah.

Naslednji

Okolje

Strešniki Terrán se zaradi svojih naravnih barv in surovin harmonično prilegajo okolju in tako le na ta način igrajo glavno vlogo pri oblikovanju okolja, vendar le z vidika estetike.

Naslednji

Tehnologija

Danes je tehnologija, ki deluje v naših dveh domačih tovarnah betonskih strešnikov, ena najbolj naprednih. Iz skrbno izbranih surovin se mokra betonska masa sestavi v računalniško vodenem mešalniku. Stalna sestava recepta je ena osnovnih zahtev za doseganje visoke kakovosti izdelkov. Naša tehnologija v naši tovarni Kunszentmiklós temelji na popolnoma zaprtem načelu, zato nastale odpadne snovi in odpadne vode prav tako reciklirajo, kar ustreza najvišjim okoljevarstvenim standardom.

Naslednji

Odtis

Podatki upravljavca podatkov in ponudnika pomnilnika na enem mestu.

Naslednji