Od družinskega podjetja do velikega podjetja.

Naše podjetje, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., ni prisotno le na domačem trgu, temveč tudi v okoliških državah. Poleg dveh domačih obratov naša skupina podjetij poleg Madžarske zdaj oskrbuje svoje kupce v še 9 državah.

Naše tovarne na Madžarskem

V Bólyju je naša prva polavtomatska proizvodna linija, proizvodnja v obratu se je začela leta 1993, tovarna je poimenovana po Dr. Vilmosu Mészárosu. Temu je leta 1999 sledila popolnoma avtomatska tehnologija.

Leta 2008 je v Kunszentmiklós začela delovati naša tovarna strešnikov, ki uporablja eno najmodernejših tehnologij v regiji.

Na mednarodnem odru

Poleg Madžarske naše poslovalnice delujejo v 5 državah:

  • Slovaška
  • Romunija
  • Hrvaška
  • Srbija
  • Češka

Mediterran Slovakia s.r.o., naša tovarna s popolnoma avtomatizirano tehnologijo je bila ustanovljena leta 2000 v Farkasdu na Slovaškem, leta 2004 pa je bil tukaj ustanovljen popolnoma automatiziran obrat. Tako je bila ponudba izdelkov na okoliških trgih poenostavljena, zmanjšane so transportne razdalje, kar pomeni ne le povečanje učinkovitosti, ampak tudi zmanjšanje vpliva na okolje.

Naše druge tuje podružnice so bile ustanovljene leta 2004: Mediterran Crijep d.o.o., v Osijeku, Hrvaška, in Mediterran Rom srl., Cluj-Napoca, Romunija. Terran Slovakia (proizvodnja in prodaja), Terran krovni sistemi d.o.o. Srbija in Terran Češka.
Torej danes skupina podjetij:

  • 5 popolnoma avtomatiziranih tovarn
  • na leto prodanih več kot 60 milijonov kosov strešnikov
  • Strankam zagotavljamo 50-letno jamstvo ali celo doživljenjsko jamstvo.

Kakovost zagotavljamo dlje časa

Dinamičen razvoj je potrditev visokih ciljev v prihodnosti. Želimo se uveljavit kot vodilni proizvajalec betonskih strešnikov ne samo na madžarskem, kjer smo že prevzeli vodilno vlogo, ampak tudi na trgih drugih držav. Pri najnovejšem razvoju kombiniramo stoletne izkušnje z moderno tehnologijo, katera se uporablja v proizvodnji. Ob uporabi inženirskega znanja, katero nam omogoča, da proizvajamo strešnike svetovnega ranga in s katerimi so zadovoljni arhitekti, gradbeniki in kupci, se vztrajno razvijamo in izboljšujemo naše proizvode.

To kakovost zagotavljamo za vse strehe za 50 let!