INFORMACIJE ZA STRANKE

INFORMACIJE O PARTNERJU


Za uporabnike spletnega mesta terranstreha.si in stranke Terrán Kft.
Veljavno od 25.05.2018

1. Uvod

Namen teh informacij o upravljanju podatkov (v nadaljevanju: Informacije) je, da vam ponudimo podrobne informacije o Terrán Kft. (Sedež: 7754 Bóly, Tompa M. u. 10; Cg. 02-09-064553; v nadaljnjem besedilu: Terrán Kft. . “) O praksah upravljanja podatkov v zvezi z njegovimi storitvami, ki so na voljo na https://terranstreha.si/ (stik) in naročilih v spletnem mestu.

V podjetju Terrán Kft. Smo zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov in menimo, da je izredno pomembno spoštovati vašo pravico do samoodločbe do informacij. Terrán Kft obravnava osebne podatke zaupno in sprejme vse potrebne varnostne, tehnične in organizacijske ukrepe, ki zagotavljajo varnost osebnih podatkov. Terrán Kft. Uredba Evropskega parlamenta in Sveta 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46 / ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) ali GDPR) in obdeluje vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi drugimi zakonskimi določbami.

Svetujemo vam, da natančno preberete te informacije, da boste seznanjeni z vsemi dejstvi in informacijami v zvezi z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki. Zagotavljanje osebnih podatkov je v bistvu prostovoljno, vendar lahko nekatere podatke označimo kot obvezne ali potrebne (*), saj so ti podatki potrebni, da vam zagotovimo storitev, ki ste jo uporabili. Če se odločite, da nam teh informacij ne boste posredovali, vam morda ne bomo mogli zagotoviti določenih storitev.

Seveda brskanje po spletni strani ni predmet posredovanja osebnih podatkov.

2. Kdo smo?

Ime upravljavca podatkov: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
Sedež: 7754 Bóly, Tompa M. u. Deseto
Registrska številka podjetja: 02-09-064553
e-pošta:
telefonska številka: +36 69 569 950
Po skrbnem premisleku v podjetju Terrán Kft. ni bil imenovan noben uradnik za varstvo podatkov.

3. Za katere storitve ali osebe se uporablja ta prospekt?

Obseg prospekta sega tudi na obdelavo osebnih podatkov uporabnikov, ki obiščejo spletno stran terranstreha.si in uporabljajo tamkajšnjo storitev, ter kupcev izdelkov Terrán Kft. (V nadaljevanju: “Vi”).

4. Za katere namene in kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki?

4.1 Vzpostavljanje stika

Namen upravljanja podatkov: če izpolnite kontaktni obrazec na terranstreha.si v povezavi z našimi garancijami, izdelavo, izdelki, naročilom, dodatki za strešni sistem ali kakršno koli drugo zahtevo po informacijah ali za druge kontaktne namene, bomo obdelovali tam podane osebne podatke, da odgovorimo na ta vprašanja.
Pravna podlaga za obdelavo podatkov: vaše soglasje.
Obseg obdelanih osebnih podatkov: Osebni podatki, ki ste jih posredovali vi.
Trajanje obdelave podatkov: 90 dni po odgovoru na poizvedbo.
Prenos podatkov (prejemniki): Y-kolektiv Kft (naslov: 7621 Pécs, Király u. 42.), ki izvaja tehnično delovanje spletnega mesta, lahko kot osebni obdelovalec podatkov dostopa do osebnih podatkov na obrazcu.

4.2 Izpolnjevanje naročil

Namen upravljanja podatkov: naša spletna trgovina je na voljo samo pogodbenim partnerjem. Vendar bodo v skladu s splošnimi pogoji poslovanja (“GTC”) vaša naročila za izdelke Terrán vedno oddana prek našega spletnega mesta s pomočjo našega partnerja (“partner”).
Osebne podatke, ki jih je partner posredoval v povezavi z vašim naročilom, obdelujemo le za izpolnitev vašega naročila in sledenje naročila. Na e-poštni naslov vam bomo poslali e-poštno potrdilo vašega naročila, o stanju naročila pa vas bomo obvestili na telefonski številki.
Pravna podlaga za upravljanje podatkov: Upravičeni interes Terrán Kft in partnerja.
Zakoniti interesi podjetja Terrán Kft in partnerja: Pogodbeno izpolnjevanje vašega naročila.
Obseg upravljanih osebnih podatkov: Osebni podatki, ki jih partner posreduje v spletni trgovini: naslov za dostavo, ime prejemnika, kontaktno ime, telefonska številka, številka faksa, e-poštni naslov, potreben za sledenje naročil, in ID naročila, ki smo ga ustvarili pri nas.
Trajanje upravljanja podatkov: Do konca davčne omejitve potrdil o uspešnosti. Če potrebujete garancijo Terrán, 5 let po poteku garancije.
Prenos podatkov (prejemniki): Osebne podatke, posredovane v spletni trgovini, obdelujejo tudi naslednja podjetja kot obdelovalci podatkov:

Y-kolektiv Kft, ki izvaja tehnično delovanje spletnega mesta (naslov: 7621 Pécs, Király u. 42.)in naši podizvajalci, ki izvajajo dostavo (ime našega podizvajalca, ki izpolnjuje vaše naročilo, vam bomo pisno sporočili na vašo pisno zahtevo Terrán Kft.)
Skupno upravljanje podatkov: Glede upravljanja podatkov, zajetih v tem razdelku, sta partner in Terrán Kft. skupna upravljavca podatkov. Partner vam bo v prvi vrsti posredoval podatke o podrobnostih upravljanja podatkov, zajetih v tej točki, seveda pa se lahko obrnete tudi na Terrán Kft. V primeru skupnih namenov upravljanja podatkov so upravljavci podatkov odgovorni za zakonitost obdelave podatkov. Če potrebujete dodatne informacije v zvezi s sporazumom o skupnem upravljanju podatkov, nas kontaktirajte na kateri koli kontaktni podatek, naveden v oddelku 2 tega prospekta.

V vseh primerih imate pravico nasprotovati obdelavi podatkov na podlagi zakonitega interesa. Za več informacij preberite razdelek 7.6.

4.3 Izdaja garancijskega pisma in obravnavanje garancijskih reklamacij

Namen upravljanja podatkov: Če kupite izdelek Terrán, kot je opisano v splošnih pogojih, ste upravičeni do 50-letne garancije, ki jo zagotavlja Terrán Kft. Vaše osebne podatke obdelujemo z namenom izdaje garancijskega lista ali kasnejšega popravila garancije.
Pravna podlaga za upravljanje podatkov: potrebna za izpolnitev pogodbe, sklenjene med vami in Terrán Kft.
Obseg upravljanih osebnih podatkov: Osebni podatki, ki ste jih posredovali (npr. podatki za obračun, kontaktni podatki).
Trajanje upravljanja podatkov: 5 let po poteku garancijske dobe, določene v garancijskem listu

4.4 Glasilo (neposredno trženje)

Terrán Kft pošilja sporočila o neposrednem trženju v biltenu tistim, ki so se izrecno strinjali s tem. Soglasje je mogoče dati na več načinov, na primer med registracijo na nekaterih naših spletnih straneh, med postopkom sklepanja pogodb ali med osebno registracijo.

Pravico imate kadar koli umakniti soglasje za pošiljanje novic. To lahko storite s klikom na povezavo, poslano na dnu vsakega glasila.

Namen upravljanja podatkov: vsem zainteresiranim poslati e-poštne novice, ki vsebujejo komercialno oglaševanje, in zagotoviti informacije o trenutnih informacijah in ponudbah.
Pravna podlaga za obdelavo podatkov: vaše soglasje.
Obseg upravljanih osebnih podatkov: osebni podatki, ki ste jih posredovali, datum in čas naročnine, IP naslov, podatki o interakcijah uporabnikov (npr. odpiranje pisem).
Trajanje upravljanja podatkov: Glasila vam bomo poslali, dokler se ne odjavite z našega poštnega seznama.
Prenos podatkov v tujini (prejemniki): Terrán Kft. lahko za pošiljanje e-poštnih novic uporablja storitev MailChimp, ki jo upravlja The Rocket Science Group, LLC (naslov: 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 ZDA).
Vaše osebne podatke lahko prenesemo skupini The Rocket Science Group zunaj Evropskega gospodarskega prostora v Združenih državah Amerike. Da bi zagotovili ustrezna jamstva za zaščito vaših osebnih podatkov, je naš obdelovalec podatkov član programa Privacy Shield. Več informacij na voljo na naslednji povezavi:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG

4.5 Dejavnost ponovnega trženja (remarketing)

S klikom na gumb “Sprejemam” v opozorilnem oknu na terranstreha.si potrjujete in soglašate s pošiljanjem enega ali več piškotkov na vaš računalnik med obiski naše spletne strani, s pomočjo katerih bo vaš brskalnik enotno prepoznan.
Te piškotke ponuja Google in jih pošlje na vaš računalnik šele, ko obiščete dano podstran, zato shranimo le dejstvo in čas vašega obiska na tej podstrani.
Te piškotke uporabljajo drugi ponudniki storitev (Google) za shranjevanje teh piškotkov, če ste že obiskali oglaševalsko spletno mesto in posledično za prikaz oglasov na spletnih mestih drugih ponudnikov storitev – Googlovih partnerjev.
Seveda imate pravico kadar koli umakniti to privolitev, kar lahko storite na https://adsettings.google.com.
Pomembno pa je vedeti, da onemogočanje teh prilagojenih oglasov še ne pomeni, da se po vaši elektronski napravi ne bodo prikazali nobeni oglasi, ampak pomeni le, da se bodo oglasi prikazovali ne glede na vaše interese ali želje, torej od zdaj naprej se vam bodo lahko prikazale stvari, ki vas morda sploh ne zanimajo.

Namen upravljanja podatkov: ponovno trženje
Pravna podlaga za obdelavo podatkov: Vaša privolitev
Obseg upravljanih osebnih podatkov: vaš URL, iskalni izrazi, ki jih uporabljate, izdelki, ki si jih ogledujete.
Trajanje upravljanja podatkov: 2 meseca

4.6 Ocenjevanje in analiziranje navad obiskovalcev (Google Analytics)

Da bi vam zagotovili informacije, ki vas zanimajo, in naše spletno mesto in storitve še dodatno prilagodili vašim potrebam, lahko z vašim soglasjem za profiliranje uporabnikov uporabimo določene podatke o vaših nakupovalnih navadah (npr. O izdelkih, ki so na spletnem mestu, pogosto obiskane strani). itd.), ki vključuje beleženje nekaterih vaših podatkov v storitvi Google Analytics.
Google Analytics je Googlovo analitično orodje, ki podjetju Terrán Kft pomaga bolj natančno sliko dejavnosti naših obiskovalcev na našem spletnem mestu. Storitev lahko uporablja piškotke za zbiranje informacij in poročanje o statistiki vaše uporabe spletnega mesta, ne da bi osebno identificirala obiskovalce Googla.

Če ne želite, da se zgoraj opisani podatki o vas zbirajo v povezavi z uporabo terranstreha.si, lahko piškotek Google Analytics onemogočite na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Namen upravljanja podatkov:
oceniti in analizirati navade obiskovalcev spletne strani
Pravna podlaga za obdelavo podatkov: vaša privolitev
Obseg obdelanih osebnih podatkov: vaš URL
Trajanje upravljanja podatkov: 2 leti (od zadnjega obiska)

5. Ali delamo avtomatizirano odločanje ali profiliranje?

Terrán Kft izvaja profiliranje vaših osebnih podatkov s pomočjo orodij, predstavljenih v podatkih o piškotkih. Da bi podrobneje ugotovili namen in načine profiliranja, preberite naše piškotke.

6. Katere piškotke uporabljamo?

Spletno mesto terranstreha.si uporablja piškotke za lažjo in učinkovitejšo uporabo spletne strani.

Več o vrsti in funkcijah piškotkov, ki jih uporabljamo, podatke, ki jih zbirajo, in življenjski dobi piškotka si lahko preberete v naših podatkih o piškotkih.

7. Katere pravice imate?

Usklajeno s členi 1 do 4 GDPR 15-20 imate pravico do osebnih podatkov, ki jih upravlja Terrán Kft.

a) imeti dostop do osebnih podatkov;
b) zahteva popravljanje osebnih podatkov;
c) zahtevajo izbris osebnih podatkov;
d) zahtevajo omejitev za obdelavo osebnih podatkov;
e) protestira proti obdelavi vaših osebnih podatkov, če obdelava podatkov poteka zaradi zakonitega interesa družbe Terrán Kft. ali tretje osebe ali zaradi neposrednega pridobivanja poslov (neposredno trženje) (glej točko 4.4 zgoraj);
f) prejemajo osebne podatke in jih prenesejo drugemu upravljavcu, če so izpolnjeni zakonski predpogoji (pravica do prenosljivosti podatkov, glej točko 7.7 spodaj);
g) če se osebni podatki obdelujejo na podlagi njegovega soglasja, lahko kadar koli umakne soglasje

7.1 Kako lahko uveljavljate svoje pravice?

Zahtevo za uveljavljanje zgornjih pravic lahko pošljete na kontaktne podatke, navedene v točki 2, v primeru skupnega upravljanja podatkov (nakup) pa se lahko obrnete tudi na partnerja, ki je povezan z vami (za več informacij glejte informacije o upravljanju podatkov, ki jih je zagotovil partner). Terrán Kft Ali bo partner prijavil v najkrajšem možnem času, vendar najpozneje v 25 dneh, in vas o odločitvi obvestil pisno ali, če ste svojo vlogo poslali partnerju ali Terrán Kft. vas obvestim po e-pošti.
Če se ne strinjate z odgovorom ali dejanjem družbe Terrán Kft ali partnerja, so pravna sredstva iz točke 8 na voljo.

7.2 Pravica do dostopa

Od Terrán Kft imate pravico do povratnih informacij o tem, ali poteka obdelava vaših osebnih podatkov in če taka obdelava podatkov poteka, ste upravičeni do dostopa do osebnih podatkov in informacij o okoliščinah, povezanih z njihovo obdelavo.

7.3 Popravek

Na vašo zahtevo ima Terrán Kft. Pravico, da brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke in zahteva dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov.

7.4 Pravica do odpovedi (“pravica do pozabe”)

Imate pravico do izbrisa osebnih podatkov s strani Terrán Kft. brez nepotrebnega odlašanja na vašo zahtevo, če obstaja kateri od naslednjih razlogov:
(a) osebni podatki niso več potrebni za namen, za katerega so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
(b) če se privolitev, na kateri temelji obdelava, prekliče in ni druge pravne podlage za obdelavo;
c) v primeru obdelave podatkov, ki temelji na zakonitem interesu, ugovarjate obdelavi podatkov in za obdelavo podatkov ni prednostnega upravičenega razloga ali pa obdelujemo vaše podatke z namenom neposrednega pridobivanja podjetij in nasprotujete obdelavi vaših osebnih podatkov;
d) če je Terrán Kft osebne podatke nezakonito obdelal;
e) če morajo biti osebni podatki izbrisani z zakonom.
Terrán Kft ne briše osebnih podatkov, če veljavna zakonodaja to omogoča, na primer, če je obdelava podatkov potrebna za predložitev, uveljavitev ali zaščito pravnih zahtevkov.

7.5 Pravica do omejitve upravljanja podatkov

V določenih primerih smo dolžni omejiti uporabo osebnih podatkov na vašo zahtevo. V tem primeru se podatki lahko uporabljajo le v omejene namene, ki jih določa zakon.

7.6 Pravica do protesta

Pravico imate kadar koli nasprotovati obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi zakonitih interesov Terrán Kft, zaradi razlogov, povezanih z vašim položajem. V tem primeru Terrán Kft. Osebnih podatkov ne sme nadalje obdelovati, razen če dokaže, da je obdelava podatkov upravičena s prisilnimi legitimnimi razlogi, ki imajo prednost pred vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali ki so namenjeni predložitvi, uveljavljanju ali varstvu pravnih zahtevkov. sorodni.

7.7 Pravica do prenosljivosti podatkov

Če pravice in svoboščine drugih niso kršene, ste upravičeni do prejema svojih osebnih podatkov v strukturirani, široko uporabljeni, strojno berljivi obliki ali za Terrán Kft. Če želite te podatke prenesti neposredno na drugega upravljavca podatkov, če
(a) obdelava je potrebna za vaše soglasje ali za izvajanje pogodbe, katere stranka ste, ali za ukrepanje na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe; in
(b) se podatki obdelujejo samodejno, tj. osebni podatki se obdelujejo v sistemu IT in ne na papirju.

8. Katera pravna sredstva so na voljo?

Če se ne strinjate z odgovorom ali dejanjem družbe Terrán Kft ali partnerja, lahko vložite pritožbo pri Nacionalnem organu za varstvo podatkov in svobodo obveščanja (naslov: 1125 Budimpešta, Szilágyi Erzsébet fasor 22 / c; telefon: + 36-1-391-1400; e -mail: ) ali katerega koli drugega nadzornega organa ali sodišča GDPR..

9. Kaj pomenijo izrazi, uporabljeni v dokumentu, katera so najpomembnejša načela?

9.1 Ključni pojmi

“Obdelava” pomeni vsako operacijo ali niz operacij z osebnimi podatki ali datotekami, ne glede na to, ali so avtomatizirane ali neavtomatizirane, na primer zbiranje, snemanje, sistematizacija, razvrščanje, shranjevanje, preoblikovanje ali spreminjanje, iskanje, posvetovanje, uporaba, komunikacija, prenos, razširjanje ali drugo uskladitev ali medsebojno povezovanje, omejitev, izbris ali uničenje;

“Obdelovalec podatkov” pomeni fizično ali pravno osebo, javni organ, agencijo ali kateri koli drug organ, ki obdeluje osebne podatke v imenu upravljavca podatkov (v tem primeru Terrán Kft.);
“Upravljavec podatkov” pomeni fizično ali pravno osebo, javni organ, agencijo ali kateri koli drug organ, ki samostojno ali skupaj z drugimi (v tem primeru Terrán Kft.) določa namene in načine obdelave osebnih podatkov;

“Incident z varstvom podatkov” pomeni kršitev varnosti, ki ima za posledico nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo, nepooblaščeno razkritje ali nepooblaščen dostop do osebnih podatkov, ki se posredujejo, shranjujejo ali drugače obdelujejo (npr. Nepooblaščen dostop do računa spletnega mesta);

“Osebni podatki” pomenijo vse informacije, ki se nanašajo na določeno ali določljivo fizično osebo (“posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki”);

“Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki” pomeni fizično osebo, ki jo je mogoče določiti ali določiti. Fizična oseba je identificirana ali določljiva oseba, ki neposredno ali posredno, zlasti en ali več identifikatorjev, kot so ime, številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali eden ali več določljiv s faktorjem.

“Dejavnost ponovnega trženja” ponovno trženje omogoča, da se lastnik spletnega mesta poveže z ljudmi, ki so prej sodelovali z vašim spletnim mestom. Oglase lahko strateško umestite za to občinstvo, ko brskajo po Googlu ali na partnerskih spletnih mestih, tako da ponovno trženje pomaga povečati prepoznavnost blagovne znamke ali opomni to občinstvo, da opravi nakup.

9.2 Načela varstva podatkov v zvezi z upravljanjem podatkov družbe Terrán Kft

Terrán Kft., kot upravljavec podatkov, je odgovoren za skladnost z naslednjim:

 • osebne podatke obdeluje zakonito in pošteno ter na pregleden način za posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (“zakonitost, poštenost in preglednost”);
 • zbira osebne podatke samo za točno določene, izrecne in zakonite namene in jih ne obdeluje na način, ki ni združljiv s temi nameni (“omejitev namena”);
 • so osebni podatki, ki se obdelujejo, ustrezni za namene obdelave in so omejeni na potrebno (“shranjevanje podatkov”);
 • osebni podatki so točni in po potrebi posodobljeni, Terrán Kft pa sprejme vse razumne ukrepe za takojšnjo izbris ali odpravo netočnih osebnih podatkov za namene obdelave podatkov (“točnost”);
 • hrani osebne podatke v obliki, ki omogoča identifikacijo posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki, ne dlje, kot je potrebno za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo (“omejena zmogljivost shranjevanja”);
 • osebne podatke obdelujejo tako, da zagotavljajo ustrezno varnost osebnih podatkov, vključno z zaščito pred nepooblaščeno ali nezakonito obdelavo, naključno izgubo, uničenjem ali poškodovanjem osebnih podatkov (“celovitost in zaupnost”) z uporabo ustreznih tehničnih ali organizacijskih ukrepov.

10. Možne spremembe v prospektu

Terrán Kft. Lahko spremeni ta prospekt in njegove priloge. V tem primeru bo Terrán Kft. Objavil posodobljeno različico, zato občasno obiščite našo spletno stran. Poleg tega Terrán Kft. Vedno zagotavlja ustrezne informacije o materialnih spremembah.


Politika zasebnosti

Za pogodbene partnerje podjetja Terrán Kft., ter njihove kontaktne osebe in visoke uradnike
Veljavno od 25.05.2018

1. Uvod

Namen tega dokumenta za upravljanje podatkov (“Prospekt”) je zagotoviti podrobne informacije našim pogodbenim partnerjem ter zasebnim kontaktom, visokim uradnikom in drugim predstavnikom naših partnerjev v podjetju Terrán Kft. (Sedež: 7754 Bóly, Tompa M. u. 10; Cg. 02-09-064553; v nadaljnjem besedilu: Terrán Kft.) O pravilih upravljanja podatkov v zvezi s storitvami, ki so na voljo na terranstreha.si in na povezanih straneh.

Če kot posameznik obiščete katero od naših spletnih strani in tam uporabljate storitev (npr. Sledenje naročil ali vzpostavitev stika), vas bodo morda zajele tudi informacije o upravljanju podatkov strank o podjetju Terrán Kft., zato v teh primerih prosimo, da si ogledate tudi te podatke.

V podjetju Terrán Kft. smo zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov in menimo, da je izredno pomembno spoštovati vašo pravico do samoodločbe do informacij. Terrán Kft obravnava osebne podatke zaupno in sprejme vse potrebne varnostne, tehnične in organizacijske ukrepe, ki zagotavljajo varnost osebnih podatkov. Terrán Kft. Z Uredbo 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta (EU) o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46 / ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) ali GDPR) in obdeluje vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi drugimi zakonskimi določbami.

Svetujemo vam, da natančno preberete ta dokument, da boste seznanjeni z vsemi dejstvi in ​​informacijami v zvezi z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki. Zagotavljanje osebnih podatkov je v bistvu prostovoljno, vendar lahko nekatere podatke označimo kot obvezne ali potrebne (*), saj so ti podatki potrebni, da vam zagotovimo storitev, ki ste jo uporabili. Če se odločite, da nam teh informacij ne boste posredovali, vam morda ne bomo mogli zagotoviti določenih storitev.
Seveda brskanje po spletni strani ni predmet posredovanja osebnih podatkov.

2. Kdo smo?

Ime upravljavca podatkov: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
Sedež: 7754 Bóly, Tompa M. u. Deseto
Registrska številka podjetja: 02-09-064553
e-pošta:
telefonska številka: +36 69 569 950
Po skrbnem premisleku v podjetju Terrán Kft., ni bil imenovan noben uradnik za varstvo podatkov

3. Za katere storitve ali osebe se uporablja ta dokument?

Obseg prospekta sega na naše pogodbene partnerje (“partner”), ki obiščejo spletno mesto terranstreha.si in tam uporabljajo storitev, zlasti spletno mesto, registracijo dogodkov, zbiranje točk, pa tudi zasebne stike, visoke uradnike ali druge zaposlene pri naših partnerjih (v nadaljevanju).

4. Za katere namene in kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki?

4.1 Registracija v spletni trgovini in zbiranje točk

Namen upravljanja podatkov: Po sklenitvi pogodbe bomo pogodbenim partnerjem poslali uporabniško ime, s katerim se lahko po vnosu gesla vpišejo in oddajo naročila v naši spletni trgovini (v nadaljevanju: GTC).
V povezavi z vpisom v spletno mesto ali oddajo naročil lahko vnesete kodo partnerjeve točke za zbiranje točk. Po tem si lahko točke in oddana naročila ogledate na pontgyujto.terranstreha.si.
Pravna podlaga za upravljanje podatkov: Izvajanje pogodbe med družbo Terrán Kft in partnerjem.
Obseg upravljanih osebnih podatkov: podatki, ki ste jih posredovali med registracijo, uporabniško ime in geslo ter koda za zbiranje točk, če jih navedete.
Trajanje upravljanja podatkov: 5 let po prenehanju pogodbe, sklenjene med partnerjem in Terrán Kft.
Prenos podatkov (prejemniki): Osebne podatke, posredovane na pontgyujto.terranstreha.si, obdelujejo tudi naslednja podjetja kot obdelovalci podatkov: Upsolution Kft (tehnični naslov: 7633 Pécs, Kőrösi Csoma Sándor utca 1. C. ép).

4.2 Prijava na prireditve Terrán Kft

Namen upravljanja podatkov: Če želite sodelovati na dogodkih, ki jih organizira Terrán Kft., Lahko to storite na obrazcu obrazca označevanja.terranstreha.si. Za organizacijo dogodka ali usposabljanja (rezervacija sobe, zavarovanje obrokov itd.) Je potrebno, da Terrán Kft obdeluje nekatere osebne podatke. Poleg tega vam lahko Terrán Kft. Na uporabniški e-poštni naslov pošlje samo uporabne informacije o dogodku.
Če izrecno soglašate s tem, vam lahko občasno po dogodku pošljemo informacije o podobnih dogodkih.
Pravna podlaga za obdelavo podatkov: vaša privolitev.
Obseg obdelanih osebnih podatkov: Osebni podatki, ki ste jih posredovali (npr. Kontaktni podatki, možne nastavitve, npr. Nestrpnost za hrano).
Trajanje upravljanja podatkov: 90 dni po organizaciji dogodka.
Prenos podatkov: Vaše osebne podatke bomo posredovali le podizvajalcem, ki sodelujejo pri organizaciji dogodka, v potrebnem obsegu, kot so nastanitev, gostinski izvajalec, podizvajalec, zadolžen za organizacijo dodatnih programov. Za podrobnejše informacije o ponudnikih storitev, ki jih uporabljamo, nam pišite na kontaktne podatke iz točke 2 ali se obrnite na naše osebje, odgovorno za vsak dogodek.

4.3 Upravljanje kontaktnih podatkov

Namen upravljanja podatkov: V povezavi s stiki in visokimi uradniki naših partnerjev obdelujemo le osebne podatke, ki so potrebni, da Partner uveljavi svoje pravice in izpolni obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe, sklenjene med nami, ter da ostane v stiku z vami ali delodajalcem. promocija in spremljanje našega poslovnega odnosa. Običajno obdelamo podatke o vas v vašem imenu, položaju in kontaktnih podatkih, kot so e-poštni naslovi in ​​telefonske številke, in o vas ne bomo beležili ali kako drugače shranili podatkov, ki bi jih lahko šteli za “posebne podatke”. Podatke o vas uporabljamo samo za namene, ki se štejejo za običajne v naših pogodbenih odnosih z vami, vašim delodajalcem, kot so redni stiki z našimi programi in dogodki, novice, vključno z informacijami, in vabila na določene dogodke.
Pravna podlaga za upravljanje podatkov: Upravičeni interes Terrán Kft.
Zakonski interes Terrán Kft .: upravljanje podatkov temelji na zakonitem interesu Terrán Kft. Za lažji stalen stik med vami in Terrán Kft., za spodbujanje in spoštovanje pogodbenih odnosov med partnerjem (vašim delodajalcem) in Terrán Kft. spremljati.
V vseh primerih imate pravico nasprotovati obdelavi podatkov na podlagi zakonitega interesa. Za več informacij preberite razdelek 7.6.
Obseg in vir obdelanih osebnih podatkov: Osebni podatki, ki jih je posredoval partner, kot so ime, kontaktni podatki, položaj.
Trajanje upravljanja podatkov: 5 let po prenehanju pogodbe, sklenjene med partnerjem in Terrán Kft. V primeru dokumentov, relevantnih za računovodstvo, najmanj 8 let po C zakonu iz leta 2000 o računovodstvu.

4.4 Glasilo (neposredno trženje)

Terrán Kft pošilja sporočila o neposrednem trženju v biltenu tistim, ki so se izrecno strinjali s tem. Soglasje je mogoče dati na več načinov, na primer med registracijo na nekaterih naših spletnih straneh, med postopkom sklepanja pogodb ali med osebno registracijo.

Pravico imate kadar koli umakniti soglasje za pošiljanje novic. To lahko storite s klikom na povezavo, poslano na dnu vsakega glasila.

Namen upravljanja podatkov: vsem zainteresiranim poslati e-poštne novice, ki vsebujejo komercialno oglaševanje, in zagotoviti informacije o trenutnih informacijah in ponudbah.
Pravna podlaga za obdelavo podatkov: Vaše obveščeno soglasje.
Obseg upravljanih osebnih podatkov: osebni podatki, ki ste jih posredovali, datum in čas naročnine, IP naslov, podatki o interakcijah uporabnikov (npr. Odpiranje pisem).
Trajanje upravljanja podatkov: Glasila vam bomo poslali, dokler se ne odjavite z našega poštnega seznama.
Prenos podatkov v tujini (prejemniki): Terrán Ltd. lahko za pošiljanje e-poštnih novic uporablja storitev MailChimp, ki jo upravlja The Rocket Science Group, LLC (naslov: 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 ZDA).
Vaše osebne podatke lahko prenesemo skupini The Rocket Science Group zunaj Evropskega gospodarskega prostora v Združenih državah Amerike. Da bi zagotovili ustrezna jamstva za zaščito vaših osebnih podatkov, je naš obdelovalec podatkov član programa zasebnosti ščit. Več informacij je na voljo na naslednji povezavi:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG

5. Ali delamo avtomatizirano odločanje ali profiliranje?

Terrán Kft. lahko ustvari profil glede vaših osebnih podatkov s pomočjo orodij, predstavljenih v podatkih o piškotkih. Da bi podrobneje ugotovili namen in načine profiliranja, preberite naše piškotke.

6. Katere piškotke uporabljamo?

Spletno mesto terranstreha.si in povezane podstrani uporabljajo piškotke. Več o vrsti in funkcijah piškotkov, ki jih uporabljamo, podatke, ki jih zbirajo, in življenjski dobi piškotka si lahko preberete v naših podatkih o piškotkih.

7. Katere pravice imate?

GDPR 15-20. v skladu s členi 1 do 4 imate pravico do osebnih podatkov, ki jih upravlja Terrán Kft
a) imeti dostop do osebnih podatkov;
b) zahteva popravljanje osebnih podatkov;
c) zahtevajo izbris osebnih podatkov;
d) zahtevajo omejitev za obdelavo osebnih podatkov;
e) ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov, če obdelava podatkov poteka zaradi zakonitega interesa družbe Terrán Kft. ali tretje osebe;
f) prejemajo osebne podatke in jih prenesejo drugemu upravljavcu, če so izpolnjeni zakonski predpogoji (pravica do prenosljivosti podatkov, glej točko 7.7 spodaj);
g) če se osebni podatki obdelujejo na podlagi njegovega soglasja, lahko kadar koli umakne soglasje.

7.1 Kako lahko uveljavljate svoje pravice?

Lahko pošljete svojo zahtevo za uveljavljanje zgornjih pravic do kontaktnih podatkov, navedenih v točki 2. Terrán Kft bo informacije o ukrepih, sprejetih po zahtevi, posredoval brez nepotrebnega odlašanja, vendar običajno v roku enega meseca od prejema zahteve. Če Terrán Kft ne sprejme ukrepov takoj, vendar najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve, predloži podatke o razlogih, da ne sprejme ukrepa.
Če se ne strinjate z odgovorom ali ukrepom družbe Terrán Kft., so na voljo pravna sredstva iz točke 8.

7.2 Pravica do dostopa

Od Terrán Kft imate pravico do povratnih informacij o tem, ali poteka obdelava vaših osebnih podatkov in če taka obdelava podatkov poteka, ste upravičeni do dostopa do osebnih podatkov in informacij o okoliščinah, povezanih z njihovo obdelavo.

7.3 Popravek

Na vašo zahtevo ima Terrán Kft. pravico, da brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke in zahteva dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov.

7.4 Pravica do odpovedi (“pravica do pozabe”)

Imate pravico izbrisati osebne podatke Terrán Kft. Brez nepotrebnega odlašanja na vašo zahtevo, če obstaja kateri od naslednjih razlogov:
a) osebni podatki niso več potrebni za namen, za katerega so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
b) če se privolitev, na kateri temelji obdelava, prekliče in ni druge pravne podlage za obdelavo;
c) nasprotujete obdelavi podatkov v primeru obdelave podatkov, ki temelji na zakonitem interesu in za obdelavo podatkov ni prednostnega upravičenega razloga ali pa nasprotujete obdelavi podatkov v primeru obdelave podatkov za neposredne poslovne namene;
d) če je Terrán Kft osebne podatke nezakonito obdelal;
e) če morajo biti osebni podatki izbrisani z zakonom.
Terrán Kft ne briše osebnih podatkov, če veljavna zakonodaja to omogoča, na primer, če je obdelava podatkov potrebna za predložitev, uveljavitev ali zaščito pravnih zahtevkov.

7.5 Pravica do omejitve upravljanja podatkov

V določenih primerih smo dolžni omejiti uporabo osebnih podatkov na vašo zahtevo. V tem primeru se podatki lahko uporabljajo le v omejene namene, ki jih določa zakon.

7.6 Pravica do protesta

Pravico imate kadar koli nasprotovati obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi zakonitih interesov Terrán Kft, zaradi razlogov, povezanih z vašim položajem. V tem primeru Terrán Kft. osebnih podatkov ne sme nadalje obdelovati, razen če dokaže, da je obdelava podatkov upravičena s prisilnimi legitimnimi razlogi, ki imajo prednost pred vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali ki so namenjeni predložitvi, uveljavljanju ali varstvu pravnih zahtevkov.

7.7 Pravica do prenosljivosti podatkov

Če pravice in svoboščine drugih niso kršene, ste upravičeni do prejemanja svojih osebnih podatkov v strukturirani, široko uporabljeni, strojno berljivi obliki ali za Terrán Kft. Če želite te podatke prenesti neposredno na drugega upravljavca podatkov, če
a) obdelava je potrebna za vaše soglasje ali za izvajanje pogodbe, katere stranka ste, ali za ukrepanje na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe; in
b) se podatki obdelujejo avtomatizirano, tj. osebni podatki se obdelujejo v sistemu IT in ne na papirju.

8. Katera pravna sredstva imate na voljo?

Če se ne strinjate z odgovorom ali ukrepom podjetja Terrán Kft., lahko vložite pritožbo na Nacionalni organ za varstvo podatkov in svobodo obveščanja (naslov: 1125 Budimpešta, Szilágyi Erzsébet fasor 22 / c; telefon: + 36-1-391-1400; e-pošta: ) ali katerega koli drugega nadzornega organa ali sodišča GDPR.

9. Kaj pomenijo izrazi, uporabljeni v dokumentu, katera so najpomembnejša načela?

9.1 Ključni pojmi

“obdelava podatkov” pomeni vsako operacijo ali niz operacij z osebnimi podatki ali datotekami, bodisi avtomatskimi ali ne avtomatski, kot so zbiranje, snemanje, sistematizacija, razvrščanje, shranjevanje, preoblikovanje ali spreminjanje, posvetovanje, posvetovanje, uporaba, komunikacija, prenos, distribucija ali drugo uskladitev ali medsebojno povezovanje, omejitev, izbris ali uničenje;

“obdelovalec podatkov” pomeni fizično ali pravno osebo, javni organ, agencijo ali kateri koli drug organ, ki obdeluje osebne podatke v imenu upravljavca podatkov (v tem primeru Terrán Kft.);

“upravljavec podatkov” pomeni fizično ali pravno osebo, javni organ, agencijo ali kateri koli drug organ, ki samostojno ali skupaj z drugimi (v tem primeru Terrán Kft.) Določa namene in načine obdelave osebnih podatkov;

“incident z varstvom podatkov” pomeni kršitev varnosti, ki ima za posledico nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo, nepooblaščeno razkritje ali nepooblaščen dostop do osebnih podatkov, ki se posredujejo, shranjujejo ali kako drugače obdelujejo (npr. Nepooblaščen dostop do računa spletnega mesta);

“osebni podatki” pomenijo vse informacije, ki se nanašajo na določeno ali določljivo fizično osebo (“posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki”);

“posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki” pomeni fizično osebo, ki jo je mogoče določiti ali določiti. Fizična oseba je identificirana ali določljiva oseba, ki neposredno ali posredno, zlasti en ali več identifikatorjev, kot so ime, številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali eden ali več določljiv s faktorjem.

9.2 Načela varstva podatkov v zvezi z upravljanjem podatkov družbe Terrán Kft

Terrán Kft., kot upravljavec podatkov, je odgovoren za skladnost z naslednjim:

 • osebne podatke obdeluje zakonito in pošteno ter na pregleden način za posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (“zakonitost, poštenost in preglednost”);
 • zbira osebne podatke samo za točno določene, izrecne in zakonite namene in jih ne obdeluje na način, ki ni združljiv s temi nameni (“omejitev namena”);
 • so osebni podatki, ki se obdelujejo, ustrezni in ustrezni za namene obdelave in so omejeni na potrebno (“shranjevanje podatkov”);
 • osebni podatki so točni in po potrebi ažurni, Terrán Kft pa sprejme vse razumne ukrepe za takojšnjo izbris ali odpravo netočnih osebnih podatkov za namene obdelave podatkov (“točnost”);
 • hrani osebne podatke v obliki, ki omogoča identifikacijo posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki, ne dlje, kot je potrebno za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo (“omejena zmogljivost shranjevanja”);
 • osebne podatke obdelujejo tako, da zagotavljajo ustrezno varnost osebnih podatkov, vključno z zaščito pred nepooblaščeno ali nezakonito obdelavo, naključno izgubo, uničenjem ali poškodovanjem osebnih podatkov (“celovitost in zaupnost”) z uporabo ustreznih tehničnih ali organizacijskih ukrepov.

10. Možne spremembe dokumenta

Terrán Kft. lahko spremeni ta prospekt in njegove priloge. V tem primeru bo Terrán Kft. objavil posodobljeno različico, zato občasno obiščite našo spletno stran. Poleg tega Terrán Kft. vedno zagotavlja ustrezne informacije o materialnih spremembah.