Koliko strešnikov, betonskih dodatnih elementov, in plastičnih komponent potrebujem?

Terránovi strokovnjaki vam bodo pomagali!
Pošljite nam svoje strešne risbe, dimenzije in naš inženirski svetovalec bo izračunal vaše materialne zahteve za profesionalno gradnjo.

Kaj naj naredim?

Naslednje podatke in gradiva pošljite po elektronski pošti, ali po pošti (Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa u. 10.):

  • Vaše ime
  • Vaš e-poštni naslov ali poštni naslov – rezultate izračuna bomo poslali na ta naslov
  • Telefonska ali mobilna številka (če imate kakršna koli vprašanja)
  • Kateri Terran strešnik želite za svojo hišo? – lahko označite več
  • Katere barve želite strešnike za svojo hišo? – lahko označite več
  • S katero površinsko obdelavo? – lahko označite več
  • Če so na voljo, risbe na ravni dovoljenja (v pdf, jpg, dwg formatu): tloris ali tloris strehe, fasade in odseki (prikazujejo kot nagiba strehe in vodoravno dimenzijo strehe nad strehom). Če ni na voljo, ga lahko preprosto ustvarite ročno*

V kolikor imate dodatna vprašanja, se prosimo obrnite na naše svetovalce.

*Ročna risba prikazuje dimenzije tlorisa, kot naklona in / ali natančno dolžino špirovcev! Če je mogoče, pošljite fotografijo stavbe poleg risbe! POMEMBNO, da bomo izračunali dimenzije iz podatkov, ki jih določite, zato njihova natančnost določa natančnost izdanih zahtev po materialu!

Kaj bom dobil?

Naš inženirski svetovalec vam bo poslal materialno zahtevo, ki vključuje količine potrebnih elementov (temeljni strešniki, profilni strešniki ipd.), Priporočene dodatke (podložka, stožec, snežna enota itd.). Seznam bo vseboval tudi vse dodatne elemente, ki jih lahko najdete v strešnem sistemu Terrán, tako da lahko po izbiri najdete rešitev za lastne potrebe. Dobljeni seznam je seveda mogoče spremeniti! Za to uporabite znanje in izkušnje naših svetovalcev! Več informacij o naštetih elementih in njihovi uporabi najdete na naši spletni strani!

E-mail: