V procesu razvoja smo zaključili z izgradnjo druge tovarne v Kunszentmikos-u skupne površine skoraj 3.000 kvadratnih metrov.

Leto 2020 je v Terran-u spet leto inovacij. Kljub nepričakovanem neugodnem razvoju ekonomskih in zdravstvenih dogodkov, smo uspeli dokončat drugo tovarno v Kunszentmiklos-u, katera je začela s delom v juniju 2020. S tem je Terran postal edini proizvajalec strešnikov s tremi tovarnami na Madžarskem.

S povečanjem avtomatizacije se povečuje tudi učinkovitost 

Ob proslavi 100-letnega jubileja Terran nadaljuje uspešen razvoj na temeljih tredicionalnega družinskega podjetja, katero je še vedno 100% v domači madžarski lasti in še vedno pazimo, da ohranjamo vse možnosti inovativega razvoja. Tako kot smo planirali, smo dokončali izgradnjo druge tovarne v Kunszentmiklos-u površine skoraj 3.000 m2, kateri je začel z obratovanjem v juniju 2020.

S tem smo podvojili proizvodne kapacitete v obstoječi tovarni, da bi zadržali kontinuirano in pravočasno dinamiko dobav strankam. Terran je pri izgradnji nove tovarne izkoristil vse svoje bogate izkušnje z vrhunsko tehnologijo. Nove tehnološke rešitve omogočajo proizvodnjo v treh monoprofilnih linijah in sicer tako, da je proizvodni cikel kontinuiran in ni več potreben dodatni čas za menjavo modelov strešnikov.

Kot rezultat izboljšav v procesu avtomatizacije se istočasno povečuje učinkovitost, same tovarne. Sodobne tehnološke rešitve lahko uporabljamo v obeh tovarnah.

“Ponosni smo na dosedanje dosežke in nenehno delamo na ohranjanju vodilne vloge na trgu kakor danes, kakor tudiv prihodnosti. Svoj uspeh gradimo na trdnih temeljih in zahvaljujoč temu istočasno zmanjšujemo vpliv zunanjih dejavnikov. Naši strokovnjaki imajo vedno najboljše rešitve, s katerimi odgovarajo na zahteve vedno se spreminjajočega trga. Potrebe naših strank vedno spremljamo in si želimo s skupnimi moči vstopiti v novih 100 let. Upamo, da se bodo razmere na trgu v kratkem vrnile na prethodno stanje. Terran hitro in učinkovito odgovarja na potrebe in želje kupcev s najsodobnejšimi tehnologijami ,  katere so implementirane v tri tovarne na Madžarskem” je povedal Attila Godi izvršni direktor Terran Tetocserep Gyarto Kft.