Terrán Krovni crepovi menu

Površinska obdelava

Zaradi vrhunske kvalitete, inovativne oblike ter najnovejše tehnologije uporabljene v proizvodnji naši strešniki vedno bolj najdejo svoje mesto na strehah zadovoljnih strank.

Vsaki strešnik in pripadajoči betonski fazonski deli so površinsko obdelani. Uporabljamo tri vrste površinske obdelave. Naši proizvodi se razlikujejo v sestavi in kvaliteti , in sicer :

  1. Basic (dvakratno obdelana linija)
  2. Colorsystem
  3. Resistor (premium kategorija)

1. Basic (dvakratno obdelana linija)

V to skupino spadajo najpogostejši proizvodi, kateri so obdelani z dvakratno tehnologijo barvanja strešnikov. Nanošeni materiali in barve so se najbolj dokazali skozi desetletja.

Površinske lastnosti:

  • visoka odpornost,
  • barva, katera ne bledi
  • dobra konstrukcija in izdelava površine

logotip BASIC: posebnom naznakom nismo naznačili. Svi naši proizvodi su osnovno obloženi Basic tretmanom, koji nisu naznačeni logotipom Colorsystem ili Resistor.

Colorsystem površinska obrada2. Colorsystem

V daljnem razvoju tehnologije v tej veji industrije se vedno več prednosti odpira za uporabo dodatnih naprednih materialov. Naš novi cilj je z Colorsystem zaščita barv 

omogočiti zaščito ter trajnost barv strešnikov! Proizvodi, kateri so obravnavani na ta način so bolj odporni na vremenske vplive.

logotip: na naši internetni strani so označeni ColorSystem proizvodi z uradnim logotipom ColorSystema.

Več informacij o ColorSystem zaščiti barv»

 

3. Resistor (premium kategorija za postopek površinske obdelave)

Mediterran ResistorV površinski obdelavi betonskega strešnika na najvišjem nivoju s pomočjo današnjega tehnološkega znanja. Resistor Ta strešnik je boljši od ostalih v tem času zaradi povečane zaščite barv. Na ta način je možna izdelava take površine na betonskem strešniku, katera je izdelana in uporabljena z materiali naravnega izvora, kar nas pripelje do današnje vrhunske kvalitete.

logotip: na naši internetni strani so označeni Resistor proizvodi z uradnim logotipom Resistor

Več informacij o Resistor premium površinske obdelave»