V novo leto smo stopili z novim proizvodom. Na trg smo dali rdečo varianto Generon solarnega strešnika. Generon RED!

Strešniki temnih barv so zelo priljubljeni med investitorji in solarni strešnik Generon se izjemno ujema s strešniki temnih barv. Vseeno je še vedno veliko streh v tradicionalnih rdečih barvah, barve opeke in razne nianse rdeče. Glede na to, da tudi ljubitelji tradicionalnih barv želijo imeti solarni strešnik, smo nekaj let nazaj začeli z novo inovacijo. Veseli smo, da Vam lahko predstavimo Generon RED, rdeči solarni strešnik.

Generon RED naredi površino strehe v rdečih niansah homogeno s Terranovo linijo izdelkov. Strehi daje funkcijo proizvodnje energije in ohranja tradicionalni videz strehe. Zraven že uveljavljenega črnega, Generon DARK, je naš solarni strešni sistem sedaj dobavljiv tudi v rdeči barvi, pod imenom Generon RED.

Rdeči Generon ni nov samo po barvi. Ima izboljšan sloj, kateri podaljšuje življensko dobo. Generon solarni strešni sistem v rdeči in črni barvi je še naprej kompatibilen samo s strešniki Terran Rundo in prenovljenim strešnikom Zenit, sedaj pod imenom Zenit Max.

To je izboljšani Zenit Max, izjemni spremljevalec Generona RED

Izboljšali smo naš popularni strešnik Zenit, katerega sedaj lahko najdete pod imenom Zenit Max. Pri strešniku Zenit Max in pri solarnih strešnikih Generon DARK in RED, je falc na nasprotni levi strani in gre po celi dolžini strešnika. Na ta način smo povečali pokrivnost Zenit Max strešnikov in dosegli porabo strešnikov 10 kom/m2 in je izenačili s porabo valovitih strešnikov.

Z razvojem novih izdelkov smo začeli že pred parimi leti. Upamo, da se bosta rdeči Generon in izboljšani Zenit Max dopadli tako stroki kot kupcem.