Terrán Krovni crepovi menu

Pozdrav od lastnika Terran-a.

Spoštovan partner!

Pozdravljam Vas na naši internetni strani TERRAN-a!

Kaj se bo zgodilo skozi nekaj generacij, če odločitev družine drži?

Dovolite mi da Vam na kratko opišem pot s katero sem s svojo družino in podjetjem dosegel vse, kar danes imam, to kar nas motivira da se že skoraj eno stoletje ukvarjamo s proizvodnjo strešnikov.

 

Moj oče Kálmán Mészáros, ki je zelo podjeten človek se je začel  leta 1920 ukvarjat s proizvodnjo strešnikov.

Takrat si nismo niti pomisliti upali, da se bo malo družinsko podjetje 2011. leta razvilo v evropskih okvirih, Trenutno smo prisotni v  osmih državah in zaposlenih je 250 ljudi.

To je zgodba o našem uspehu, katera je prerasla meje države, kajti Terran ni samo pomemben za našo domovino, vendar je tudi prepoznan kot mednarodni proizvajalec strešnikov.

Naš uspeh temelji na kontinuiteti.

Kontinuirano se širimo. Zahvaljujoč našim tujim podjetjem-hčerinskimi podjetji, prisotni smo na tržišču 8 držav in razpolagamo z razvejano prodajno mrežo.

Kontinuirano sledimo tehničnim izzivom časa v katerem živimo in spremenljivim potrebam in zahtevam v gradbeništvu.

 

"Že dolgo se ukvarjamo s strehami. Dobro smo jih spoznali."

Moj oče bi bil zelo vesel, če bi vedel, da smo uspeli doseči trajnost streh, kar je za njega bila izjemno pomembna naloga. Ta naloga se prenaša iz generacije v generacijo in podjetje je že 90 let v lasti družine. Danes je na Madžarskem redko, da je domače podjetje 100% v domačem  astništvu. V proizvodnji strešnikov se ta trditev veže izključno na Terran.

 

Mi vemo zaradi česa je strešnik trajen, odporen in zaradi česa strešnik postaja del našega doma, sestavni del našega življenja.

Vedno sem verjel, da razen tega da proizvajamo in prodajamo betonski strešnik, ljudem še nudimo zaščito in toplino doma. Kljub temu pa še krasimo hiše, katere so odsev njihovega okusa, za čim boljši občutek doma.

Dr. Mészáros Vilmos